مواد لازم:
آرد … سه پیمانه
تخم مرغ … سه عدد
شیر … یک لیوان
روغن مایع … دو سوم لیوان
شکر … یک و نیم لیوان
بکینگ پودر … سه قاشق مرباخوری
وانیل … نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو … به میزان لازم (در صورت پخت کیک شکلاتی)
طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و ابتدا زرده تخم مرغ را با شکر به خوبی مخلوط می کنیم تا جایی که کِرِم رنگ شود. بعد همزن را شسته و سفیده تخم مرغ ها را به اندازه ای میزنیم که سفید رنگ شود.
سفیده و زرده ها را با هم مخلوط کرده و آرام هم می زنیم؛ سپس شیر و روغن را به آن اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط می کنیم.
آرد را الک کرده، وانیل و بکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم و در نهایت مخلوط تخم مرغ و شیر و… را به آن اضافه می کنیم و با همزن به مدت حدود یک دقیقه خوب می زنیم تا مواد ما یک دست شود.
در صورتی که خواستیم کیک شکلاتی داشته باشیم پودر کاکائو را هم به موادمان اضافه می کنیم. در اینجا می توانیم پودر کاکائو را به همه مواد اضافه کنیم و یا به بخشی از مواد کیک اضافه کرده و بعد به طور نامنظم روی کیک بریزیم تا طرح دار شود.
فر را از قبل روشن کرده و روی 190 درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم. قالب را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم. مواد کیک را درون قالب می ریزیم. قالب را درون فر گذاشته و بعد از حدود یکربع که خوب پف کرد، درجه فر را کمتر کرده و روی 180 یا 175 می گذاریم. حدود 45 الی یکساعت زمان برای پخت کیک کافی است.
کیک شکلاتی ما آماده است.
بعد از سرد شدن آن را از قالب خارج کرده و تزئین می کنیم.
برای یک تزئین ساده می توانیم از شکلات آب کرده روی کیک و مقداری ترافل رنگی استفاده کنیم و یا با گذاشتن یک پرده طوری روی کیک پودر قند بپاشیم.
فرم در حال بارگذاری ...
آخرین نظرات